Що впливає на формування ціни перекладу?

Опубліковано Natalia в30 Березень, 2023

На ціну перекладу впливають кілька основних факторів: терміновість виконання перекладу, тип тексту (стандартний документ, нейтральний чи спеціальний текст), мова перекладу та обсяг.

Так, ціна за стандартний документ, наприклад, свідоцтва про народження різниться в залежності від мови перекладу та терміновості. Бюро перекладів Profalians може виконати терміновий переклад, але в такому випадку вартість перекладу подвоюється.
Наскільки швидко ви отримаєте свій переклад, залежить не в останню чергу від завантаженості бюро перекладів. Так, один перекладач в звичайному режимі без втрат продуктивності і якості може перекласти 5-7 сторінок тексту за 1 робочий день.

Звичайно, якщо ви замовили переклад кількох десятків сторінок і хочете отримати його якнайшвидше, то ми підемо вам назустріч. До роботи буде залучено менеджера проектів, який розподілить текст між кількома перекладачами і передасть готовий переклад редактору для узгодження термінології, граматичної структури та стилістичного оформлення. В такому випадку переклад Ви отримаєте, звичайно швидше, але й вартість його зросте через збільшення витрат на його виконання.